The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)

Jövő héten itt a Walking dead 8. évad vége!

A the Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul Rick Grimes-t és csoportját egy feszült csatában harcolták a Saviors ellen, a fia, Carl életét a többiek között. A népszerű zombi sorozat legújabb részlete nagyon halálos fordulatot vett.

A legutóbbi részlet nagyon erős volt, amikor a Saviors halálos támadást indított a Hilltop-ról, de az izgalom nem sokáig tartott.

Maggie Rhee (Lauren Cohan játszotta) és követői többet voltak készen a támadásra, hiszen Simon (Steven Ogg) elszaladt a vezetője, Negan (Jeffrey Dean Morgan) eltűnése után az előző epizódban. követni.

Ami valószínűleg az egyik legerősebb epizódot indítja ebben a szezonban, nehéz volt, hogy ne távolodjon el a képernyőtől, mivel Carol (Melissa McBride), Daryl Dixon (Norman Reeus) és Michonne (Danai Gurira) harcoltak a Saviors ellen.

És ami követte az egyik leginkább váratlan csavar.

Bár a Megmentők nem úgy tettek, hogy olyan károkat okoznak, mint amilyennek talán remélték, később kiderült, hogy nagyon sötét tervük van.

A 11. epizód záró pillanataiban Negan és a Saviors lefedték fegyvereiket a gyülekezetük véreiben és gyomrában, melyeket összeköttek az összetett kerítésekkel.

Abban az időben a puskájuk, a kések és a szögesdróttal készült baseball-denevérek eltakarására vonatkozó döntésük meglepőnek tűnt.

De a legutóbbi 8. évad 12. epizódban végül kiderült, hogy az ellenségüket a zombik vérével való fertőzéssel elveszítik azáltal,

 

The Walking Dead 8. évad 13. rész online magyarul (HD)
the walking dead 8. évad 13. rész online magyarul

A Hilltop-i támadásban részt vevők közül sokan egy rögtönzött traumatikus teremben tartottak, és sebüket hajlamosak voltak, sokan közülük törekedtek arra, hogy teljes gyógyulást érjenek el.

Azonban ahogy az éjszaka húzódott, és a lakosok lefeküdtek, lassan nyilvánvalóvá vált, hogy fertőzöttek voltak, mivel minden áldozat gyalogossá vált és megtámadta szeretteiket.

A tragikus csavar ragyogó volt - valójában a sorozatok egyik legjobb curveballja volt - szomorúan ugyanez nem mondható el az epizód többi részében.

Annak ellenére, hogy megragadta a nyílást, és felfedte Negan halálos tervét, hogy legyőzze az Alexandriányt, a legutolsó részletet lassú és meglehetősen szükségtelen pillanatokkal tette.

Carol kölcsönhatása Tobinnal lehetett volna sokkal rövidebb, míg Henry történetét a lehető leghamarabb be kell csomagolni. A fiatalember figyelve, hogy abbahagyja az embert, aki megölette testvérét, egyre fáradtabbá és unalmasabbá vált.
Mindössze három epizódot kell eljutni a szezon befejezéséig és az ígéretért, miszerint az All Out War története lezárja ezt a sorozatot, akkor várható, hogy a tempó növekedni fog, és a nézők folyamatosan élen járnak.

Ehelyett a 13. epizódnak hiányzott a gyorsasága és izgatottsága, amely megőrzi a The Walking Dead rajongóinak többet.

Az ujjak átkeltek a szezon többi részében, és a nézők megkapják a köröm-harapó epizódokat, amelyeket ismertek és szeretnek, abban a reményben, hogy Negan végül legyőzte.

 

Jó szórakozást a the walking dead 8. évad 13. rész online hoz!

(Visited 15011 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.