The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)

Elérkezett a  Walking dead 8. évad vége!

Ti is nagyon vártátok már? 🙂

Félelmetes, amikor egyedül Carolral vagy kísértetekkel kiabál; amikor nevet, amíg összekapcsolódik a Saviorskal, egyszerre nyugtalanító és félelmetes. Negan megpróbálta elmondani Jadisnek, hogy nem ő adta meg a parancsot, hogy megöli az embereit. Ebben a szezonban csak két epizód van hátra, és valószínűtlen, hogy a koncert a Negan ívből a kilencedik évadra fog ugrani.

Az erény: a Still Gotta Mean Something-nál, "Negan olyan morálisan magasabb pozícióban van, mint Simon és Rick, amit legjobban illusztrál a Jadis kezelése. Az epizód utolsó szakaszának legjelentősebb része Rickre tér vissza, aki a Morgan mellett visszatér a Hilltopba. Az elmúlt két évszakban szétszórt különböző verbális utalások világossá tették, hogy a Jadis szemétkosarak egy helikopter házának adnak otthont, és Jadis azonnal megpróbálja elkapni a Negan-féle flare-et, hogy megkapja a helikopter figyelmét - és valószínűleg megmentse magát.

The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)
The Walking Dead 8. évad 14. rész online magyarul (HD)

Számos Jared-féle Saviors azonban fél a játéktól - és Rick sebezhetőséget lát a kihasználni. Michson imádja Ricket, hogy olvassa el a levelet, amelyet Carl elhagyta, de Rick nem hajlandó választani, hanem megtalálni Morgant és Carol-ot, akik Henry után keresnek. Az epizód címe egy erkölcsileg veszélyeztetett Rick közvetlen árajánlata, aki a Hilltop-ot a Simon invázió után hagyta el, és halálos erőszakkal vette bele a halálát Carl halálához.

Ehelyett azt láttuk, hogy ő kötve van és fogságba került egy hajózási konténerben, amelyet Jadis látott, és az egész közösséget a Negan legénységének korábbi epizódjaiban eltörte. • Ez a szezon folytatja a zombikált formák tömbjét Jadis keresztre feszített sétálójával, amely egy gördülő raklapra lóg, mint halálos talicska. Hogy Negan bosszúja gyengíti a megmentőket ahhoz, hogy a koalíció végül elérje őket, még nem látható, de a status quo nem maradhat sokáig.

Van valahol a tisztelet, amelyet valahol eltakarták egymás emberiségének megalázó elismerésében, és Negan ajánlata, hogy csatlakozzon a Megváltókhoz, valódinak tűnik. Az utolsó dolog, amit Negan drágán tart, megsemmisítené a mélyen ültetett integritását, ami még mindig sokat jelent Jadis számára, és így engedelmeskedik a kegyelem gesztusának és a Lucille-nek. Az első jön, amikor Negan, egy utolsó árokban próbálja megmenteni a denevérét a lángtól, bevallja, hogy Lucille a halott felesége neve.

Daryl-ről beszélve ő és Rosita ügyel a Saviors új bullet gyárára, és eldönti, hogy a legjobb módja annak, hogy leállítsák a termelést, hogy megöli Eugene-t. Morgan füligénye fárasztó, de a diadalérzete, amikor Henry véres vérébe borul, és megdöbbenve, hogy végül megölte a fiút, aki megölte Henry testvérét, elég nagy volt. Nos, ha ezt korábban nem említettük, itt egyértelművé válik.) Ez a történet inkább olyan gyakorlatnak tűnt, hogy Negan-ot vegye le a fórumról néhány epizódra, hogy késleltesse a döntőben a fő eseményt.

Az egyik Megváltó megmenti Rick életét! Tehát amikor Rick elkezdett káromkodni a Megváltók felé, hogy ha csak megszabadítják őt, akkor mindannyian élni fog, tudtam, hogy elromlottak. Rick töltött minden percet, mióta Carl meghalt, vagy azzal fenyegetőzött, hogy elpusztítja Negant, vagy aktívan próbálja megtenni. Fáradságos, és Ricknek meglehetősen szimpatikus (tényleg elfújja a gyermeke haldokló kívánságát?), De alapvetően követi.

És amint azt gondolod, hogy jókedvűek voltak, Jadis epizódot készítettek, "rögtön visszatérünk Rickhez és a bosszúért. A nyitó ábrázolja Jadis menekülését a Szabadító Dumpster mészárlásából (mert nincs "ez a műsor nem hagyja el a pocsékot"), majd átcsúszik Jadis-ra a jelenben, mivel Negan foglyot tart. Walking Dead Jeffrey Dean Morgan bejelentette feleségének, Hilarie-nek volt egy kislánya.

Az Eagle-szemű Walking Dead rajongó megmagyarázza, hogy Carl levele Negannak valójában elmondta. Morgan a The Walking Dead egyik legtitokzatosabb karaktere volt, mielőtt csatlakozott a főszereplőhöz. Andrew Lincoln, 44 éves, olyan brit színész, aki eddig legismertebb szerepe volt Rick Grimes szerepének a Walking Dead-ban.

A premier felvette ott, ahol a 7. szezon döntője véget ért, az Alexandria, a Királyság és a Hilltop Colony háború Negan. Lehetséges, hogy Jadis, miután elhatározta, hogy a csapattársait a mentőkkel? Talán mondd meg Ricknek és Morgan-nak, és el fognak menni. Nem igazán, biztosak vagyunk benne, hogy elegendő időt adtunk nekik, maguk készítik el Eugene fegyverzetét.

Amint elhagyja, Negan azt ígéri, hogy visszajön, vagy többet beszélni Jadiddel, vagy többet megtudni arról a helikopterről. Negan arcán mindannyian voltunk, mert hitetlenkedve nézett rá, míg Jadis ismét fellángol, és megpróbálja megkapni a helikopter figyelmét. Azt is felszólítja Jadist, hogy ne ölje meg Lucille-t, a legértékesebb birtokát, akit halott felesége után neveztek el.

Jadis elhúzza Negan-t, amit csak el tudunk képzelni, hogy jó ötlet volt, hogy egyszer és mindenkor megölje. Ami a Ricket illeti, reméljük, hogy valahogy, hamarosan Carl üzenete beül. Máskülönben lesz egy Morgan 2.0. Jared nem veszi meg, különösen a Morgan talki

Jó szórakozást a the walking dead 8. évad 14. rész online hoz!

(Visited 5197 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.