The Walking Dead 8. évad 15. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 15. rész online magyarul (HD)

Itt az évadzáró! Ezzel együtt a   Walking dead 8. évad vége!

Na szerintetek ki tér vissza?

Spoilerek a "The Walking Dead" 8. évadján keresztül.

A The Walking Dead vasárnapi epizódja meglehetősen intenzív eseménysorozatot jelentett, amely a Negan és a Saviors, valamint Rick és a Hilltop fennmaradó túlélői közötti utolsó konfrontációt hozta létre.

Az egyik fő karakter halálát és sok szerencsétlen fordulatát láttuk, és Negan-t kedvezőbb helyzetbe helyeztük, mint valaha, és súlyos veszélyt hagyva a hősökre. Ismét ez volt a jobb epizód, mint a legtöbb epizód ebben a szezonban, csak néhány hihetetlenül bosszantó pillanatot.

Elkezdjük a dolgokat Negan visszatérésével a szentélybe, ahol az első két hadnagyuknak vannak nagy és nagyon kellemetlen meglepetések. Senki nem tesz Negant egy sarokban.

 

The Walking Dead 8. évad 15. rész online magyarul (HD)

Amikor Negan visszatér a szentélybe, két ásza van a bőröndjében. Simon tudta, hogy Negan teljesen tisztában van a Trash People levágásával.

Nem lepődött meg, de nem említi semmit, mert a hilltop-i kudarcra összpontosít. Negan azt is lehetővé teszi, hogy egy érdekes tényt csúsztasson, ami már régóta rajongói elmélet volt: Nem Negan volt, aki megölte az óceánok csoportjának összes férfit és fiút. Mindig Simon volt.

A második ász, Negan ujja Laura. Ahogyan a múlt heti epizód után jósoltam, a hiányzó Megváltó, aki ismert Dwight árulásáról, valójában a titokzatos utas, aki Negan felvette az autóját. Joggal gondoltam, hogy minden más elmélet hamis. (Sajnálom, drágám olvasók, azoknak az embereknek a száma, akik úgy gondolták, hogy Dwight felesége lenne, elég magas volt, de ez még mindig kevésbé valószínű, mint Carl, amikor visszatért a halálból.)

Mindenesetre először Negan megbocsát Simonnak anélkül, hogy megemlítené a Trash People-et. A mellkasához közel tartja a kártyáit, hogy lássa, hogy a zsetonok most esnek vissza. Azt sem mondja semmit Dwightnak, hogy Laura visszatér. Ehelyett a következő napra mindenki beleegyezik a terveibe: A térképen nagyon konkrét helyekre menni, hogy előkészítsék őket lőszerrel, fegyverekkel és készletekkel, hogy körülöleljék a Hilltop-ot, és lassan elvinjenek bárkinek, aki el akarja hagyni.

Nos, a zsetonok esnek és egyre csökkennek. Simon felvesz Dwightt és másokat, hogy segítsen neki felvenni Negant.

Dwightnek azt kell gondolnia, hogy Simon több fenyegetést jelent, mert elárulja Simon Negannek. Negan megöli Simon összes bűntársait, és a puccs leáll, mielőtt még esélye lenne. Aztán Negan elmondja Simonnak, hogy örömmel fogadja a munkát.

Szóval harcolnak, és Simon jó találatokat kap, mielőtt Negan eldobja és elfojtja, kitörve a légcsövét, és zombibá változtatja, hogy bezárja a kerítésen kívül.

Dwight kiderült, rossz választást tett. Negan felajánlja neki a # 2-es helyét, de ez csak egy bohózat. Tudta Dwight árulásáról, és az egész terv csalódott. Dwight intel, aki visszajött Ricknek, rossz volt, nem más, mint egy okos csapda. Negan itt egy meglehetősen ördögi piszkáló szöveget szőtt, egyszerre kivett minden hűtlen elemet a szentélyben, és felállít egy csapást Ricknek és a legénységének.

Tehát Dwight egy patak mentén van, Simon halott és zombified, és Negan ismét megszilárdult. Csak a lojalisták maradnak. Amikor Michonne felbukkan és felolvassa Carl Negan-nak a walkie-talkie felett levő levelét, túl kevés késő. Negan véres, merész és határozott. Megdöbbentette a bátorságát a ragaszkodó helyre.

A Simon kedvenc stratégiájához költözött, ironikusan: Öld meg őket. Nincs kegyelem. Simon hibája is van, vagy úgy tűnik, úgy gondolja. Simon annyira rosszul bukott fel a Hilltop-ban, hogy nem hagyott neki más választást. Azt mondom, hogy kissé buta, mivel hányszor Negan-t is megverték Rick és a társaság. Ez vagy ürügy arra, hogy az írók Negan-t teljes gaztetté tegyék, vagy csak Negan igazi természete jöhet ki.

Akárhogy is, a jövő héten sok akcióra van szükség. Reméljük, hogy ez legalább döntő, aki nyer, és bármi történik is. Nem vagyok biztos benne, hogy a nézőknek még öt vagy hat hónapos sziklafesztiválra van szükségük az évszakok között ....

Bár minden, ami a Hilltop-on ment le, nagyon megjósolható volt - tudtuk, hogy Negan dühös lesz Simon számára, és meglepőbb volt, amikor megbocsátott neki, mint amikor megölte, és azt gyanítottam, hogy Dwightet Laura kíséri majd. legalább még szórakoztató volt. Gyűlölöm, hogy Simon menjen, mert úgy gondoltam, hogy jó rossz ember, de jó harc volt. Sok jó back-szúrás és árulás is.

A golyókészüléknél azonban egy csomó Eugént kapunk. Az "egész csokor" és az "Eugene" olyan szavakat, amelyeket soha többé nem akarok ugyanabban a mondatban együtt látni. Ez olyan, mint a körmökön lévő körmök. Eugene beszédmódja messze túlmutat azon, ahogy bármely valódi ember beszél, alig állok meg. Annyira örülök, hogy Jadis lehagyta a cselekedetet, és várakozással vártam, hogy Ezekiel eldobja. De Eugene-nek nincs cselekedete. Ő csak ez bosszantó természetesen.

Egyetlen monológ nézi, miközben sült macskát és sajtot eszik benne, annyira rossz, de a párosítással a majdnem ártalmaskodó Gábriel valójában azt jelenti, hogy súlyosbítja az epizód ezen részét. Amikor Rosita és Daryl elfogták, boldog voltam. Ez a legjobb dolog volt Daryl korában. Végül Eugene megkapja a pénzét. Végül azt láthatjuk, hogy a jó fiúk kis győzelmet kapnak túl sok vereség után.

 

 

Jó szórakozást a the walking dead 8. évad 15. rész online hoz!

(Visited 2356 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.