The Walking Dead 8. évad 16. rész online magyarul (HD)

The Walking Dead 8. évad 16. rész online magyarul (HD)

A The Walking Dead 8. szezon zárófesztusa, egy másik jelenet sorozat, melyben az ellenség által körülvett hősök együttesét egy bizonytalan sors irányítja. Csak változás történt a szélben - ez egy nagyon más dolog, hogy két akciódús, ha időszakosan nehéz idők voltak, és ez megmutatja. A "Wrath" véglegesíti a végső döntést, és olyan gyorsan végzi a versenyt, amely a bemutatók sokasága számára a pay-off-ként szolgált. A Saviors és a Negan fejezete - amint azt egyébként ismerjük - vége.

A "harag" összefogja egymástól a különféle pontok összességét azzal, hogy az összes karaktert egy végső megmutatáshoz hozza, melyet eredetileg arra hittünk, hogy véget ér minden egyes Megváltóval vagy Alexandriánál. Két évszak után az All Out War csúcspontja - egy ív, amelyben az írók hajlandóak voltak elhelyezni minden kártyáját - elvesztette a show-t számos rajongónak - nem volt más választása, mint hogy példátlan várakozással éljenek, és köszönetet mondhassanak azoknak a döntéseknek, amelyek meglátták a karakterek hiányában (Jadis) vagy a fő eltérések (Carl halála), hogy a finálé a kiszámíthatatlan levegőbe került.

 

The Walking Dead 8. évad 16. rész online magyarul (HD)

A leszámolás következtében lélegzetelállító televíziós élmény maradt. Mivel Negan megszerezte a felsőtestet Rick és a cégnél, a bőrkabátos, megafonzáró gazember a végső soron a parancsot adta, hogy minden olyan karaktert láthasson a helyszínen, amelyet Gábriel fejedelme lőtt. Egy, kettő, tíz - ahogy kivonják a triggereket, a nézők rádöbbentették, hogy Eugene evangélizmusa kudarcba fulladt valahol az út mentén. Szakszerűen irányított jelenetben a fegyverek visszavágták, hogy Negan hadseregét elhalták, és nem is beszélve arról, hogy a fele a kézzel foszlott. Ha nem lennél a lábadon örömteli élettel, nyilvánvalóan akartál lenni.

A háború csúcsos jelenete Rick és Negan között elkezdte, hogy a legtöbbjük véget érjen - Rick fegyverével kényelmesen kilóg a golyókból az utolsó pillanatban, hogy életben tartsa a háborút. A rajongókat a hattyúnyilvántartásnak vetették alá - ez volt a finálé, és mindegyiknek -, hogy Negan látta Ricknek 10 másodpercet, hogy leírja Carl jobb vérvétellel kapcsolatos nézeteit. Negan gyilkossága minden szóval elszakad, könnyek gördülnek le az arcán - az átkozott gyilkos emberré válik Rick szeme előtt, aki válaszol, hogy egy üvegszilánnyal csonkja el a torkát. Még egy döbbenet is erősödött, amikor orvosának Siddiqot rendelték fel, és Andrew Lincoln és Jeffrey Dean Morgan sztárjaikkal játszották, akik könnyedén tartották a szezont.

Maggie, egy olyan karakter, aki hosszú évekig a mérvadó világítótorony, Rick döntése miatt zavart, Lauren Cohan végül valamilyen anyagot adott át, hogy a fogait süllyessze. Úgy véli, hogy az egész vállalkozás hiábavaló volt, ha Negan nem hal meg, egy olyan fogalom, amely egy későbbi jelenetben példázza, amely Rick korábbi szövetségeseit látja, köztük Jézust és Daryl-t. Míg a tantalizing fordulat az események, kigúnyol a tacked-on 9. szezon.

Rick megnyerhette volna az All Out War-ot, de ez a legegyszerűbb uralkodó. Arra gondolunk, hogy Negan volt az egyetlen, aki a Saviors minden egyes tagját megtartotta, hogy megvédje Rickot, köztük Laura-t is, aki a múlt héten kiabálta magát, hogy bekerüljön az áruló Dwightbe. Mindenki most barátok, és úgy tűnik, hogy Carl jövendő víziója felismerhetővé válik.

A "harag" egy jól megrajzolt tisztítási feladat volt. Érdekes lesz látni, hogy Negan hogyan illeszthet be egy Walking Dead világba, ahol az Alexandria-kerítés túlsó oldalán nem táncol, Lucille a válla fölött, gyilkosság az elméjében. Minden szerencsével, a wisecracks. Rick és Michönon fogolya marad.

 

szórakozást a the walking dead 8. évad 16. rész online hoz!

(Visited 2055 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.