The Walking Dead 8. évad 2. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 2. rész online magyarul

Igen hamar kiderült a The Walking Dead ranjongói számára, hogy ez a sorozat bizony a harcokról fog szólni, legyen az akár külső, akár belső. Az alkotók ezt a jó szokásukat a 8. évadra is megtartották. Bár mai napig jókat kuncoghatunk a az összecsapásokon: a sorozat készítői ugyanis ismét úgy látták, ha 20-30 ember tüzet nyit, akkor bár szitává lőnek egy-két épületet vagy gépjárműt, az elesett Negan-pártiak száma ettől függetlenül elenyésző. Persze, csakhamar kiderül, Rick csapatának nem is célja minden Megmentőt lepuffantani, nemes egyszerűséggel azt is megvárhatja, hogy a néhány eltalált ellenség zombiként visszatérjen és kedvére csócsálhassa az életben maradottakat.

Fontos kiemelnünk, hogy a még véresebbé váló harc közepette úgy tűnik, a Megmentők bázisát, illetve táborait több fronton igyekeznek bevenni. Aaron az alexandriaik egy csapatát vezeti, és olyan művészi, ám veszélyes elterelő hadműveletet készítenek elő, amelynek köszönhetően Daryl és Rick észrevétlenül eljuthatnak céljukhoz, fő küldetésük bejutni és kifosztani a fegyvercsarnokot. Ezékiel és Carol is más úton indultak, a Királyság vezetőjének célja saját emberveszteség nélkül számolni fel a Megmentőket. Morgan, Tara és Jézus pedig egy harmadik helyszínen lopóznak közel az ellenség szobáihoz, majd egyszerre támadnak. A Morgan számára kiválasztott szobában több, jól megtermett Negan-párti is tartózkodik, ám úgy tűnik, a felfegyverzett karakterünk számára még mindig nem érkezett el a bukás pillanata.

The Walking Dead 8. évad 2. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 2. rész online magyarul

 

Ebben a részben nemcsak a külső harcok az izgalmasak, a TWD-től megszokott belső frusztrációk is nagy hangsúlyt kapnak. Morgan esetében mindannyian láthatjuk, hogyan válik már-már megölhetetlen gyilkológéppé, ám csakhamar ismét visszavedlik az élet értelmét oly nagyra becsülő karakterré. Rick Grimes is igencsak érdekes helyzetbe keveredik, ahol kvázi az alteregóját igyekszik kiiktatni, miközben a Megváltók táborában kutat fegyver után. Érdekes látni a főszereplőben levő felismerést, amikor rájön, a Megmentő csupán egy kisgyermek életét igyekszik óvni. Az édes kis Tara is teljesen más megvilágításba kerül, amikor Jézussal egy életéért könyörgő "Neganre" találtak. Tara készen áll arra, hogy végezzen vele, ám Jézus próbálja jobb belátásra téríteni, hiszen mégiscsak egy fegyvertelen emberrel állnak szemben. Kéri, hogy ne akarjon bosszút állni barátnője, Abraham, valamint Glenn halála miatt.

Nem a bosszúról van szó! - mondja Tara. - Arról van szó, hogy elvégezzük - teszi hozzá. Mi csak annyit teszünk ehhez hozzá, érdemes többször újra és újra nézni a részt.

 

(Visited 2317 times, 12 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.