The Walking Dead 8. évad 7. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 7. rész online magyarul

 

Érdekes szerepet kap Eugene a The Walking Dead 8. évadának 7. részében. Figyelem, kedvcsinálónk spoilereket tartalmaz, így saját belátásod, hogy tovább olvasod-e, avagy előbb megnézed az epizódot. Ennek köszönhetően talán a legfontosabb karakterré válik a Megmentők kontra Rick-szimpatizánsok harcainak kereszttüzében. Mindenesetre, ő az a szereplő, aki mint egy lencse, bepillantást nyújt a Negan oldalán állók helyzetére. Ő valóban taktikus ezúttal is. Igen, gyáva, de az a valaki, aki mindent átgondol és elmélkedéssel kezd, hogy végül az összes lehetséges megoldás közül a lehető legjobb döntést hozza maga számára. Ezért fogadta el korábban a Megváltók soraiban felajánlott pozíciót Negantől.

 

The Walking Dead 8. évad 7. rész online magyarul

/Jó szórakozást a The Walking dead 8. évad 7. rész online hoz!/

Eugene azonban nem vesztette el teljes mértékben emberségét, még akkor sem, ha önző döntéseket hozott a múltban. A cellába zárt Gabrielnek párnát visz, és továbbra is érzelmeket táplál régi utazó társai iránt. Eugene korábban hezitálás nélkül a Megváltók oldalára állt, és ő a legjobb bizonyíték most arra, hogy mennyire menthetetlen helyzet alakult ki a Negan pártiak esetében. Persze, amikor Eugene rájön, hogy a Megváltók arra gyanakszanak, hogy kém van a soraikban, ő szembesíti Dwightot tudásával. Utóbbi azonban nem is sejti, hogy a kis tudós zsenit nem lehet csak úgy, szép szavakkal meggyőzni, ahogyan azt sem, hogy Eugene még mindig Negannek vallja magát. Talán valami azt súgja neki, hogy Lucille gazdája még ebből a helyzetből is könnyedén kivágja magát végül. Természetesen nem is annyira fontos ezúttal, hogy Eugene beárulja-e, avagy nem Dwight tettét, a hetedik epizód végére Rick szemén keresztül meggyőződhetünk róla, valamit mégiscsak sikerült kitalálnia a zombicsapda eltakarítását illetően. Gabriel atya is megmondta, Eugene a saját eszében hisz, kóborlók ide vagy oda, és bizony, van is eredménye ennek a hozzáállásnak.

Eközben Rick a Szemétemberek fogságába kerül, majd újból meg kell küzdenie a páncélos-tunningolt zombival. Rick azonban kemény karakter, ezúttal is sikerül kiverekednie magát a szorult helyzetből, és még vezetőjüket is sikerül elkapnia. A Szemétemberek ismét mellé állnak, hogy aztán a későbbiekben... De ez kiderül a sorozatból. Kimondható, egész ütős epizódra sikeredett ez, főként a Eugene szál miatt. Ismét végignézhetjük, ahogy egy karakter talán élete legfontosabb döntése előtt áll, s az ehhez kapcsolódó őrlődés következtében történő jellemfejlődés, valamint a döntés maga tudjuk, hogy kihat a többiek sorsára is.

(Visited 1305 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.