The Walking Dead 8. évad 8. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 8. rész online magyarul

 

Itt is van a The Walking Dead újabb félévadzárója. Nagyobb volumenű, látványos, akciódús, talán sikerült is az alkotóknak elvenni a sorozat rajongóiban a rossz szájízt, amit a több epizódon keresztül tartó huza-vona okozott a Megváltók és Rickék csatáját illetően. Figyelem, kedvcsinálónk spoilereket tartalmaz, így saját belátásod, hogy tovább olvasod-e, avagy előbb megnézed az epizódot.

 

The Walking Dead 8. évad 8. rész online magyarul

/Jó szórakozást a The Walking dead 8. évad 7. rész online hoz!/

A Megváltók bosszúállásra készülnek. Még hadüzenetet sem küldenek, egyből mennek jól elfoglalni Alexandriát. Persze, ezzel számolniuk kellett volna Rickéknek, hiszen nem várhatták el a Megváltóktól, hogy szépen csendben várják a halált. Szóval, Negan bevette Alexandriát, Simon elkapta Maggiet, a többiek pedig Ezékiel ellen vonulnak. Mindeközben Daryl, Dwight segítségével igyekszik meghiúsítani, hogy a Megváltók elérjék céljukat. A Szemétemberek eltűnnek, amikor kiderült, hogy a Megváltók bázisa üres. Az egész sorozatban kérdéses létük, nem tudjuk hogyan éreznek, alig beszélgetnek. Ezékiel feláldozza magát, hogy népe tudjon elmenekülni. A továbbiakban fog csak kiderülni, hogy mindannyiunk kedves kis állatgondozó királya túléli-e ezt a kihívást is életében, avagy búcsúznunk kell tőle.

Van azonban egy másik szál, amely mindannyiunkat megdöbbentett. Rick Alexandriába való visszatérésekor csak a pusztulást látja, holttestek a földön, épületek romokban, és Carl. Carl nem örvend túl jó egészségi állapotnak, sápadt, verejtékezik. Rick és Michonne előtt felfedi testén a zombi harapást. Azóta persze tudjuk mi a cél, Scott M. Gimple producer a Talking Dead-ben megdöbbentette a rajongótábort azon kijelentésével, hogy Carl esetében is hasonlóképp fog működni a zombi harapás. Elbúcsúzhatunk egy újabb karaktertől? Ezt amiatt is nehéz feldolgozni, hogy a The Walking Dead képregény változatában Carl köszöni szépen, még mindig nagyszerű egészségi állapotnak örvend. Sőt, kissé a főszerep is rá hárul, egyre ügyesebb, vezetőnek termett férfiúvá válik. Szemfülesnek kell lenni, hogy vajon mikor kaphatta a harapást, de vélhetően még a hatodik részben az erdőben. Mindenesetre, emiatt is sikerült annyira ütősre a félévad. Persze, a sorozat kedvelőiben két érzés is lehet, egyrészt igencsak bátornak kellett lenniük az alkotóknak, hogy ennyire eltérjenek a képregénybeli történettől, másrészt a 7 epizódon keresztüli unalomban való szenvedés után megkapták azt az izgalmat, amire senki nem számított. Vajon Carltól végérvényesen búcsút kell vennünk? Nos, szerencsére már február végén vagyunk, ahogy megnéztük a 8. epizódot, tekerhetünk is a 9-re. Jó szórakozást!

(Visited 2387 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.