The Walking Dead 8. évad 9. rész online magyarul

The Walking Dead 8. évad 9. rész online magyarul

 

Igencsak sokkolta a The Walking Dead rajongói táborát, amikor a 8. szezon félévadzárójában kiderül, hogy Carlt megharapta egy zombi. Eleinte mindenki reménykedett titkon, a nézők előtt felcseperedett, Chandler Riggs által játszott karakter talán túléli ezt is. Persze, nem alaptalanul. Egyrészt nem ez lett volna az első eset, hogy valaki túlél egy látszólagosan halálos kimenetelű zombi támadást, másrészt igencsak nagy volumenű változtatást jelenthet Carl Grimes történetből való kiírása. Valóban előfordult már, hogy a sorozat alkotói eltértek a képregénybeli történettől, de ezek nem voltak ilyen fajsúlyos különbségek. Főként annak tudatában, hogy a képregényben Carl nem csupán jó egészségnek örvend, hanem apja, Rick nyomdokaiban lépdel nem is kevés sikerrel. Vigyázz, a következőkben spoilerekkel találkozhatsz a The Walking dead 8. évad 9. rész -ből.

 

The Walking Dead 8. évad 9. rész online magyarul

/Jó szórakozást a The Walking dead 8. évad 9. rész online hoz!/

Az elmúlt év végén tehát azzal mentünk szünetre, hoy Carl haldoklik, és remélhetőleg valami csoda folytán mégiscsak megmentik. Csakhamar kiderült, hogy erre vajmi kevés esély látszik, hiszen a Talking Dead showban az alkotók határozottan állították, Carl esetében is a megszokott módon zajlik majd le a zombiharapást követő időszak. Most pedig már meg is bizonyosodhattunk a helyzet kimeneteléről. Carl zenés kezdést kapott, amolyan TWD hangulatút, amikor is bemutatja mivel tölti a harapást követő időt. Az epizódban bőven kapott időt a szereplésre és az elbúcsúzásra. Közös program Judith-al, Alexandria, búcsúlevelek. Igazán jó látni a felnőtt és problémákkal szembenéző Carlt.

Azt mondhatnánk, hogy igen erősre sikeredett a rész emiatt a szál miatt, ám nem lenne az igazi, ha valami apró kellemetlenség ne akadna mégis. Morgan és Gavin hajszája több alkalommal is érthetetlen módon szakítja meg a Carlt érintő jeleneteket, képtelenség az ugrásokra hangolódni, vagy azok elhúzása miatt unalmassá válnak. Ezékiel kiszabadítása is mintha túl nagy hangsúlyt kapna ahhoz képest, hogy mennyit mozdít előre akár jellemfejlődésben, akár történetben. Ettől eltekintve természetesen izgalmasra sikeredett epizódot láthatunk. Kérdéses ugyanakkor még, hogy egy főszereplő kiírása milyen hatással lesz a történetre. Az alkotóknak mindenesetre jó idő óta most először van ekkora lehetőség az újításra. Vajon élnek a következőkben ezzel? Nos, hamarosan kiderül, addig is reménykedjünk, hogy ez a veszteség nem csupán a sokk-szerű érzés kiváltására volt elég.

(Visited 4110 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet

Comment (1)

Írj hozzá megjegyzést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.