Westworld 1. évad 2. rész online magyarul(HD)

Westworld 1. évad 2. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

1.2 Gesztenye

Mint egy mechanikus exoskeleton körül forogó tejfürdő, a Westworld-rajz a 2. epizód minden helyén megvastagodott, és meghatározta, hogy mi lehet az év legjobb HBO legjobb új showja. Az összes lőfegyver és más érzéki zavarok miatt két jelenet különösen kiemelkedett, mivel Westwoldnak köszönhetően a TV-sorozat sokkal jobban működik, mint például a Westworld.

Az első két új nagy karakter, William és Logan közötti beszélgetés alkalmával korán következik be. Mindketten "újonnan érkeztek" ezen a héten, szó szerint William úr esetében, hiszen ez az első alkalom a Westworld-ban. Logan számára ez az öreg kalap a visszatérő szeméhez, ami éhes a park sok furcsa szemüvegén. Ahogy többé-kevésbé jelzi, ez a legboldogabb hely a földön bárkinek, aki gyilkossági fétisszel rendelkezik.

Ezek a Michael Crichton 1973-as filmjei Richard Benjamin és James Brolin karakterek minden szándékra és célra. Azonban mielőtt még valóban lépni fognak ebbe a világba, már mélyebben mélyebben foglalkoznak azzal, hogy az animatronikus nyugati vidámpark ilyen elképesztő koncepciója miatt az évszakok TV-sorozata vezethetne.

"Ez a hely a válasz erre a kérdésre, amit ön megkérdez," Logan elvigyorodik a túlságosan elfojtott barátjának. "Ki vagy valójában? És nem várom, hogy találkozzak a fickóval.

Lényegében ez a sorozat tézisét egy mondatban kristályosítja, legalábbis a Westworld park "emeleti" részében. A Crichton későbbi Jurassic Park dinoszaurusaitól eltérően a Westworld robotjai nem fognak enni, hacsak nem ilyenek vagyunk. Itt vannak, hogy önmagatok legyenek, és olyan formában, mint a televízió, ahol a karakterek és a jellemzés király, ez egy elbűvölő javaslat.

Ilyen a helyzet William, egy férfi, aki úgy tűnik, hogy nem a jó fehér fickó a fehér kalapban, mint az, aki ezt a színt választja, mert azt állította. Amikor először mutattuk be neki és Logan-nak, ő az egyetlen, aki több mint egy kar hossza tartja tárhelyét, miközben megérkezik az üdülőhelyre. Ebben az esetben Talulah Riley játssza, aki itt úgy tűnik, hogy egy másik Nolan testvérprojektből, az Inceptionben lenyűgöző, jeges szőke filmből áll.

A filmhez hasonlóan ő is egy dübörgés, amelyet elcsábítani, ami maga is érdekes kérdéseket vet fel, hiszen a házigazdája tökéletesen tisztában van azzal, hogy ő az android, de nincs semmi probléma, hogy ajándékba csomagolt csomagként szolgáljon a turisták számára . William mostanáig meghiúsítja az előmenetelét, de úgy tűnik, hogy őszintén szólva nem csinálja, amikor később visszavonja a kurtizán Clementint. Azt állítja, hogy van valaki, aki otthon várja, de ez olyan elfogadhatónak tűnik, mint amikor a fekete kalapokat vágyóan néz ki, amit Riley felajánlott neki, mielőtt egy unalmas és kellemetlen fehér alternatívát választana.

Feltehetőleg ő is ezen az úton van, mert Logan vagy meggyőzte őt munkatársaként (látszólag ugyanazt az irodát képviselik), vagy talán főnökként. Talán ez egy HR-felülvizsgálat egy csavaros formája, amely esetben az egyre erőteljesebb Vilmos jelenik meg, annál rosszabb lesz, amikor hazamehet. De nem hiszem, hogy sokáig aggódnunk kell. Hamarosan megpillantja Dolores, a közönséges cowgirl a szomszédban. És bár minden olyan mesterséges, mint Clementine, nem fogok félig meglepődni, ha megpróbálja kitölteni Teddy-t, mint egy jövendőbeli résztvevőt egy jövőbeli epizódban. És ha ez nem működik, mindannyian tudjuk, hogy Ed Harris 'Gunslinger szeret Dolores küldetésével játszani.

Harris-ről beszélve ő volt a karakter a másik egészen tisztességes vonalával az éjszaka folyamán. Williamhez hasonlóan Harris karaktere - akit csak tudsz, valószínűleg egy elégedetlen vezérigazgató, aki háromszor elvált és szörnyeteg az alkalmazottai számára az év további 11 hónapjában, aki nem a Westworld-ban - elköveti mindazt, amit valóban akar ... egyelőre egy fekete kalapot viselő szörny, aki gyilkolja a nőket és a gyermekeket, és túl sok örömet vesz a fegyverszünetekben, amikor már tudja, hogy lényegében "legyőzhetetlen módban" van.

Westworld 1. évad 2. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Westworld 1. évad 2. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 263 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet