Westworld 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

Westworld 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

1.4 Dissonance elmélet

Amikor megnéztem a Westworld sorozat premierjét, egy barátom megjegyezte nekem: "Ha elmentem a Westworld-ba, akkor gonosz lennék." Ez olyan jelenet során történt, amikor a nézők meggyőzték, hogy James Marsden Teddy Floods újonc volt, és így egy vendég. Valaki a vonaton arról beszélt, hogy a "gazember" az életének legjobb két hete volt. És sok néző, gyanítom, egyetértően bólintott. Miféle szórakozás a Grand Theft Auto, ha engedelmeskedsz a közlekedési lámpáknak, és csak a történet küldetéseit játszod, miközben mindig "erkölcsi" választást teszel?

Amikor Ed Harris "Fekete ember" Doloresot húzta egy pajtaba sikoltozva, megkérdeztem a barátomtól: "Úgy érted a gonoszokat?", És rémületet és kifogásokat fedezett fel, amelyek a fent említett GTA vonalak mentén jelentették. Mégis, mint a Rockstar Games csodaországa az amoráléért, a Westworld lehetőséget ad a vendégeknek arra, hogy démonjaikat csak annyira felszabadítsák, amennyire határokat határoznak ... amelyekről úgy tűnik, hogy nincsen Dr. Robert Ford világában. Nos, szinte semmi.

A "valóság" és a "játék" világ közötti kettősséget a negyedik epizód, a Dissonance Theory négyes mondanivalója említette. Ez az első epizód a premier óta, mivel sok időt töltöttünk Harris Gunslingerrel, és sokkal többet tanultam róla. Például, egy vendég vendég - aki úgy döntött, hogy "gonosz", mióta Hector bántalmazóival fut és forgatja az édesvíz várost, felment a Feketékhez, és kijelentette, hogy ez utóbbi alapja megmentette a húgát. Nem meglepő, hogy a MIB rendkívül gazdag (évente, ha itt jön). Azonban ő is jótékonysági és látszólag szívélyes ahhoz, hogy milliókat töltsön az életet megmentő kutatásokra.

Ennek ellenére a MIB válaszol erre: "Még egy szó, és vágom a torkodat. Ez az én kibaszott nyaralásom. "És hogy tisztességes, ki nem gondolta, amikor főnöke megkéri őket, hogy dolgozzanak a nyaralás során? Akárhogyan is, a valóságos rosszindulatúsága egy teljes (és fecsegő) idegennek bizonyítja az embereknek az "igazi élet" és a szórakozásuk közötti kettősségét és megosztottságát. Te nem vagy gonosz; csak úgy teszel, mintha egy videojátékban lennél. És a MIB nem könyörtelen hombre; ő csak nyaralni, ezért hagyja őt, és ne ítélje meg neki, hogy hogyan működik ezeken a részeken. De tényleg tartja-e a vizet még akkor is, ha csak robotok vagytok, vagy meggyilkolnak? Vagy nem játszható karakterek a The Godfather: Blackhand kiadásban?

Legalábbis jobb ötletünk van arra, hogy miért viselkedik így. Amint azt feltételezték, Harris turistája kiment a titokzatos Arnold nyomdokaiba, akik a parkban haldoklik. Nyilvánvalóan, miután időt töltött a jótékonysági fundraisers között az interneten, olvasta a GYIK játékelméleteket a Westworld parkról, ő meg van győződve arról, hogy Arnold halt meg egy valóságos cölöpökkel való labirintus elkészítésében: ez az egyetlen hely a parkban, amit valójában meghal. Meggyőződve arról, hogy mindezt megtörtént, Harris ezt a rejtett játékot - a játékon belül - "utolsó fejezetként" tartja könyvében, amelyről minden más oldalt olvasta. "Tudnia kell, hogyan ér véget".

Természetesen veszélybe sodorhatja a nagy csalódást, mivel ez majdnem olyan, mint egy meta-kommentár. Ha megszállott a "hogyan fejeződik be" és hogyan illeszkedik össze az összes darab, akkor azt kockáztatja, hogy hiányzik a tényleges egész, amelyet a MIB azt kívánja követelni. Ugyanúgy a veszély, mint amilyet a Westworld befuthatott volna, ha megszállja a rejtélyeit, és lassan kavarog a kiolvadásokkal. Mert ez az Elveszettség iránya, és senki sem örülhetne, ha a Westworld ugyanúgy véget érne egy inkoherens zsuzsban és egy csoportos ölelésben.

Westworld 1. évad 4. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Westworld 1. évad 4. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 154 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet