Westworld 1. évad 7. rész online magyarul(HD)

Westworld 1. évad 7. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz.

1.7 Trompe L'Oeil

"Minél hosszabb ideig dolgozom itt, annál jobban értem a házigazdákat. Ez az ember, aki megzavarja.

Ezek a Bernard Lowe pillanatok szavait mutatják egy megdöbbentő kinyilatkoztatás előtt. Talán az egész első évszak sokkoló kinyilatkoztatása. És hogy őszinte legyek, egyetértően bólogattam, amikor ezeket a szavakat kiejtette, mert a robotok sokkal emberibbek és szimpatikusabbak, mint a hús-és-vér társaik. Még azt is elmondtam, hogy az egyetlen igazán kedves ember az egész földszinti előadás között Bernard volt ... szóval tényleg láttuk volna, hogy jön, ugye?

Valójában, ha egy pillanatra elfecsérnék, akkor megtettem. Ah, ez jól érzi magát.

Tehát igen, Trompe L'Oeil ott volt, ahol legalább néhány kártya került az asztalra. Annak ellenére, hogy Bernard megnyerte a haldokló fia keserű álmairól az epizódot, az az óra, amivel azt gondolom, csak a Jeffrey Wright animatronichoz képest több nagy játékváltó közül az első. A pillanat olyan erős volt, mint Theresa kegyetlen sorsa, hogy a végső jelenet következményeivel kezdem.

Ez egy komor pillanat, amikor Bernard vezet Theresa-t a Ford házába. Biztos vagyok benne, hogy sokan már gyanakodtak a döntéseiről, miután tévesen elhúzta őt a busz alatt, ami nyilvánvalóan hamis forgatókönyvet jelentett, ami a parkból való befejezéséhez vezetett. Annak ellenére, hogy félt attól, hogy nem tud szakmát megszerezni a felbomlás után, az volt a döntése, hogy bűnbakot ad neki, hogy megmentse saját karrierjét, ami valószínűleg nem nyerte meg nézői kedvét. Ez is okos félrevezetés volt számunkra, így kevésbé gyanakodnánk Bernard bizarr ragaszkodására, hogy megmutassa neki egy pillantást a Ford őrületére, miközben nem hoz egyetlen biztonsági őrséget. Volt az első piros zászló.

Elképzelhető, hogy a legtöbb néző figyelmeztető harangja volt, amikor a Ford gyermekkori otthonában voltak, és Theresa látta, hogy az ajtó az alagsorba vezet ... és Bernard nem tudta. Még zavaróbb az is, hogy Bernardnak fogalma sincs, hol vannak, amikor egyértelműen a Bernard (vagy Bernad), aki Dolores-szal való beszélgetést folytatott idegen időkben.

Ez a jelenet végül, tragikusan eléri az elkerülhetetlen következtetést, miután Theresa felfedezi a Bernard-bot tervrajzát, és Anthony Hopkins teljesíti a teljes Hannibal Lectert.

Őszintén szólva, egy kicsit meglepő, hogy Theresa szinte az egész jelenetet vette rá, hogy következtetni tudja, hogy nem szándékozik elhagyni a szobát. Ha még jobban elgondolkodott volna, akkor már futott volna, mielőtt Ford megfordíthatta volna Bernardot "gyilkossági módként". Sajnos, a Ford monológok elég, hogy felfedezzék (vagy jelöljék meg) számos érdekes tényt.

Először is arra a valószínűtlen elméletre támaszkodik, hogy az emberi teljesítmények egyfajta párosodási táncként valósulnak meg. De mivel Ford maga egy öregember, aki a hatalomra támaszkodik, és a jövőben nem szándékolt társa mellett dolgozik, ismét ez a félrevezetés a néző számára. Beszédének érdekesebb aspektusa az, hogy Charlotte Hale Theresa szavai ismétlődnek az epizódban korábban: az isteneknek "véráldozatra" van szükségük.

Ez felvetette azt a kérdést, vajon Charlotte maga is egy másik, a Ford által tervezett off-the-book host, hogy tesztelje Theresa hűségét. A következtetés nyilvánvaló: több, mint néhány házigazdája sétál, akik nem ismerik jobban. Ami visszaadja Bernardot. Milyen pontosan van Bernardnak a felesége és a fia, ha valójában házigazda?

Nézzünk át egy olyan elméletet, amelyet már három héten át bámultam ezekre a véleményezésekre: Bernard Arnold Weber replika. Ismét Bernard Lowe anagram Arnold teljes neve (soha nem beszélt), és még furcsa módon, nem látjuk Bernard nevét (vagy bármi másat) a lapon a Bernard konstrukciójáról, akárcsak Dolores esetében. Talán, amikor felépítették, Ford egyszerűen megszállottan visszaküldte Arnold palotáját (vagy valamilyen formáját) életébe.

Westworld 1. évad 7. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Westworld 1. évad 7. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 340 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet