Westworld 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Westworld 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Ez a felülvizsgálat spoilereket tartalmaz

1.8 Trace Decay

Megdöbbentő kinyilatkoztatással, hogy Bernard Lowe egy gazdagép - egy kifogástalanul tervezett és nagyszerűen megtervezett remekmű, Robert Ford szánalmasan perverz zsenije -, úgy tűnt, hogy a világ megváltozott. Legalább a Westworld vonatkozásában a hal meg lett dobva, és nem volt visszaút a dolgokhoz.

Ezért meglepő, hogy a Trace Decay pontosan ezt tette ... visszament a status quo-hoz. Legalább a felszínen. És attól, hogy mennyire a Fekete Férfi versenyt szerzett, hogy a Ford játék teljesen felszínes (míg Arnold ott van az igazi "mély" szar), ez megfelelő lehet. Mindazonáltal az óra úgy érezte magát, mint egy visszavágás, egy lassulás és újbóli kalibrálás, mielőtt az utolsó két epizód feltehetőleg elfújna minket. Addig a 8. epizód többnyire úgy érzi, mintha a késleltetett kielégülés késleltetett része lenne.

Trace Decay jó dolog volt bármi, ami közvetlenül úgy érezte magát, mint a múlt heti játékváltó reakciója, amikor Ford és Bernard az első valódi szív-szintetikus szívükben vannak (hacsak a Ford valóban nem rendelkezik Bernard-szal minden héten, mielőtt törli a memória bankokat tisztítsa újra).

Bernard valóságos fájdalomban és fájdalomban van, undorodva, hogy meggyilkolta Terézét, és még jobban rémült, hogy valóban robot. Még ha Bernard is egy robot, a Fordnek elméletileg képesnek kell lennie arra, hogy olyan embert érjen el, akinek látszólag szereti a tiszta szívfájdalmat és szorongást. Mégis, a Ford többnyire ambivalens, és csodálta azt a zűrzavart, mint egy festő, aki egy pillanatig nyugodtan ül, és élvezze azt a képességet, amellyel az ecsetvonásokat helyezte el. Más szóval, a Ford egy kicsit a rohadék, amit már rájöttünk.

Bernardnek egyfajta "ajándékot" ad. Ha Bernard technikai bátorságát felhasználja, hogy törölje a terhelés valamennyi bizonyítékát Theresa-val, akkor Ford törli Theresa kapcsolatát Bernarddal az elméből, valamint a nyilvánvaló tényt, amelyet meggyilkolta. Ez önmagában lehetetlen volt a Ford miatt, ahogyan azt később látjuk. Bernard és Theresa diszkrétek voltak, de a munkatársak minden szakmában szemmel vannak. És amikor egy csomó pszichológus és biztonsági szakértőt bérelsz, azt hiszem, hogy a pletyka csak akkor tud nőni.

Szóval Stubbs szeretné részvétet tenni Bernard Theresa halálához, és Bernard szó szerint most már nem veszi tudomásul Stubbs beszédét. Ráadásul kétségeket és szkepticizmust vet fel Bernardre, valamint Elsie eltűnését. Csak néhány epizód előtti időszakban Bernard komolyan aggódott Elsie eltűnése miatt, de most már annyira lekapcsolódott, hogy csak a biztonsági személyzet, mint a Stubbs gyanúja támadhat. Azt is meg kell jegyeznünk, hogy ez arra utalhat, hogy Fordnek valami köze van Elsie elrablásához (és halálhoz?), Hiszen Bernard úgy tűnik, hogy törölték azt a paranoiát is.

Ami azonban az elme törlését illeti, a Ford egy csúnya munkája, tekintve, hogy Bernard az elhunyt fiáról azt mondta, hogy szüksége van a fájdalomra; ez csak a gyermektől maradt. Ford azonban csak akkor fogadja el, ha a szenvedés emlékei szolgálnak az elbeszéléshez, amelyet el akar mondani. Ha azt akarja, hogy a jobbkezes ember olyan ragyogó, elkötelezett szakemberként jelenjen meg, akit személyes tragédia kísért, ami munkamániásnak érezte magát ... nos, ez nagyon meggyőző, ugye? De Bernard nem hagyhatja Theresa-ről semmi másra gondolni, mint egy kollégának, és Maeve lánya sem érdemes többet, mint oly sok 1s és 0s a fejében, amely bármikor törölhető. Azt kell gondolnunk, hogy a Fordot a Maeve bántalmazásának lenyűgözte, mivel lánya halála miatt Bernard öngyilkosságában volt.

Westworld 1. évad 8. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Westworld 1. évad 8. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 148 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet