Westworld 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Westworld 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Több mint egy év telt el azóta, hogy a Westworld elhagyta a képernyőnket, és amíg megbocsátunk neki, hogy elfelejtettük az első évadban megjelenő összes csavart, fordulatot és titkos identitást (Bernard = Arnold, Dolores = Wyatt, Man in Black = William, Teddy = zavaros) a show kevésbé hajlandó felfedni a kezét a 2. évad premierjén, bár ugyanakkor ugyanazon csapdák alá esik, amit az 1. évadban megfogalmazott.

A tavalyi szezon kettős időzítésével ellentétben a premier elindul, hogy több időszakon dolgozunk: a fogadó felkelés éjszakája és az azt követő nap; néhány pont körülbelül két héttel később, amikor Delos társasági ember, Karl Strand és biztonsági csapata Bernardot találta a parton, és nem emlékezett arra, hogy mi történt aznap éjjel; és visszahúzódott egy elmosódott korszakhoz, amikor Arnold (vagy Bernard? Bernarnold?) még mindig filozófiai vitáit folytatta egy nem érzékeny Dolores-szal.

Ez a nyitó beszélgetés Arnold és Dolores között megjósolja az epizód későbbi felfedezését, hogy Bernard úgy véli, hogy valahogy megöli az összes többi házigazdát (beleértve a gyenge Teddy-t, az egyetlen fogadó, akinek a kamerája megmarad), miután Strand csapat felfedezi őket, hogy élettelen új óceán, amely nem jelenik meg a park térképén.

A nyitó jelenetben Arnold elmondja Doloresnak: "Azt álmodtam, hogy egy óceánon vagyunk, veled és a többiek a távoli parton ... Lehagytál, és a vizek felemelkedtek körülöttem." Dolores megkérdezi tőle, hogy az álom és azt mondja neki, hogy nem jelent semmit, mert az álmok nem valósak. Dolores azt kérdezi tőle, hogy a sorozat legfontosabb kérdése: "Mi a valódi?" Arnold válasza: "Az, ami pótolhatatlan", ami nem elégíti ki a Dolores-ot, mivel - rámutat - nem teljesen őszinte.

Ez ugyanaz a vita, mint Maeve Lee Sizemore-nal később az epizódban, miután ő ragaszkodik ahhoz, hogy ő nem valódi, és rámutat arra, hogy irracionális kezei még mindig nagyon könnyen megölik, ha úgy kívánja. A valóság szubjektív, és ez egy olyan lecke, amelyet a Westworld minden bizonnyal továbbra is háborúzni fog, amíg az embereket, akik ebben a világban élnek, alaposan megismerték, még akkor is, ha az otthoni nézők már felnőttek.

A víz az első epizódban ismétlődő téma - még a nyitókutatásokban is, az 1. évad sivatagi képeit nagyrészt felváltotta az új óceán lövései, amelyek egy cowboy kalapot süllyesztettek, és arra utalnak, hogy Teddy nyilvánvaló bukásának rejtélye valószínűleg nagy szerepet fog játszani a szezonban.

Az epizód csodálatos munkát jelent az összes karakterünk állapotának visszaállításához az idővonal "múlt" részében; Maeve, Lee és Hector a Maeve lányának vadászata, és örvendetes, horkányos hármasokat alkotnak; Dolores, Teddy és Angela (aki látszólag mindannyian elpusztult, mint egy parkosító ünnepélyes évek óta, hiszen nyilvánvalóan titokban szakértő lövöldözős) véres bosszúhelyezést tartanak azokon a vendégeken, akik éveken keresztül kínozták őket - bár Teddy kissé zavart a Dolores újonnan vérszomj; Bernard és a rejtélyes Charlotte Hale a park rejtett részeiben próbálnak megmenteni (de bárki, aki Charlotte a szárazföldön dolgozik, nem hajlandó labdázni, amíg nem kapja meg az Abernathy Péter tavaly); és a Fekete Ember újra vándorol a parkban a legújabb küldetésében - megtalálni az "ajtót".

A "The Maze" -vel ellentétben Robert Ford végső játéka látszólag csak William számára készült, és a Ford nyilvánvalóan továbbra is szívesen játszik a régi versenytársaival a sír fölött, a fiatalabbik házigazda változatával, hogy olyan rejtélyes üzeneteket szolgáltasson, amelyek úgy tűnik, megrontja az ellenségét.

Westworld 2. évad 1. rész online magyarul(HD)

Jó szórakozást a Westworld 2. évad 1. rész online magyarul(HD) -hoz

(Visited 387 times, 1 visits today)

Ami még érdekelhet